За останні два місяці ім'я російської співачки МакЅим (Марини Абросімової) не сходило з заголовків газет і журналів. Ось тільки привід був сумний-артистка перебувала на межі життя і смерті, а лікарі не давали ніяких прогнозів.

Так, 13 серпня, після півторамісячного перебування в комі, з лікарні виписали співачку МакЅим. Лікарі весь цей час говорили, що її одужання буде справжнім дивом, адже у Марини Абросімової діагностували велике ураження легенів.

Зараз дівчина перебуває вдома. В оточенні МакЅим заявили, що вона відчуває себе добре, але дуже слабка. Однак, ніхто і подумати не міг, наскільки вона виснажена після хвороби, повідомляють росЗМІ.

У понеділок же, 23 серпня, соціальні мережі розірвало відео, на кадрах якого змучена МакЅим виходить на вулицю. Співачку зняли прихованою камерою в той момент, коли вона збиралася спускатися по сходах у супроводі свого реабілітолога Дениса Павлова.

Так, фанати артистки побачили на власні очі, що відновлення співачці після хвороби дається непросто: МакЅим важить трохи більше 30 кг, а її організм заново вчиться звичайним речам, зокрема, ходити. Зрозуміло, що пересуватися при величезній втраті м'язової маси без чужої допомоги зовсім непросто.

"Зовсім ні на що не схожа", "вона більше не зможе співати", "жахливе видовище", — написали вони в коментарях.

Мови про повернення на сцену, за словами представників співачки, поки не йде – у МакЅим пошкоджені легені, їй досі важко дихати.

"За приписами лікарів їй поки потрібно утриматися від фізичного навантаження, не можна співати, не можна літати на літаках. Скільки займе відновлення-сказати неможливо", - розповіли журналістам рідні.

До речі, раніше стало відомо, що співачка МакЅим буде відновлюватися за системою Надії Бабкіної. Поруч з нею постійно знаходиться доглядальниця з медичною освітою, завдання якої контролювати дихальну гімнастику і виводити співачку на свіже повітря.

Раніше Hyser писав, що відомий художник Борис Краснов помирає в хоспісі через наслідки ковіда.

Також наш портал повідомляв, що лікар розповів, що відбувається з Аллою Пугачовою.

Нагадавши, штам "Дельта" масово прийшов в Одеську область.