Українці завжди дуже уважно стежать за стилем дружини Володимира Зеленського, а вона не перестає їх дивувати і радувати. Так, новий костюм яскраво молочного кольору, в якому Олена Зеленська з'явилася на останньому публічному заході впав в око прихильникам Президента.

23 серпня з ініціативи першої леді України Олени Зеленської в столиці України відбувся Київський саміт перших леді і джентльменів "М'яка сила в новій реальності". За задумом організаторів він покликаний шукати шляхи вирішення гуманітарних проблем, що існують у світі.

"Якщо раніше перших леді часто сприймали як яскравий протокольний додаток до глави держави, то зараз всі нарешті бачать, це самодостатні, самостійні, впевнені особистості", - сказала дружина Президента України Олена Зеленська на відкритті платформи.

У власному Instagram Олена Зеленська виклала кілька фотографій із заходу. У підписі до фото дружина Володимира Зеленського особливо раділа, що до дискусії знайшла можливість приєднатися колишня держсекретар США Хілларі Клінтон. Крім того, вона відзначила спеціального гостя саміту - філософа, автора бестселерів "Чорний лебідь" і "Антикрихкість" Насима Ніколаса Талеба.

До слова, Київський саміт перших леді і джентльменів відбувся на території Національного заповідника "Софія Київська" і його учасники мали можливість ознайомитися з одним із символів української державності – Софійським собором.

Для участі в саміті Олена Зеленська вибрала білий брючний костюм, отримавши масу компліментів від фоловерів, які відзначили, що вона дуже елегантно виглядає.

Відзначимо, що якщо раніше, до президентства Володимира Зеленського, його дружина віддавала перевагу джинсам, то зараз звернула увагу на брючні костюми, хоча нерідко її можна побачити на публіці і в сукні по фігурі. В її гардеробі за два роки накопичилося безліч костюмів-від стилю кежуал до строгих і консервативних.

В основному для публічних виходів Олена Зеленська підбирає одяг українських дизайнерів. Серед її улюблених дизайнерів Юлія Богдан та SIX Brand, Олена Беттяр та A. M. G, Катя Сільченко та The Coat by Kate Silchenko, Артем Климчук, Олеся Кононова та Анастасія Рябоконь та їх бренд Lake та ін.

Раніше Hyser писав, що Володимир Зеленський висунув Володимиру Путіну жорстку вимогу.

Також наш портал повідомляв, що Зеленський звернувся з важливою заявою до українців.

Нагадавши, президент Зеленський висунув Російській Федерації гучну заяву.