Її найдовший роман тривав три з половиною роки. І ось уже 17 вересня глядачі всієї України спостерігатимуть за тим, як Злата Огнєвіч шукатиме своє кохання. Співачка, яка раніше часто скаржилася на любов до поганих хлопців і токсичні відносини, прийшла на СТБ за зрілим, мужнім та надійним чоловіком.

35-річна Злата Огневич серйозно налаштована знайти на проекті свою любов, бо колись сама собі пообіцяла, що якщо взаємної любові не станеться до 40 років, то вона облишить спроби знайти чоловіка "своєї мрії" та зосередиться на бажанні стати мамою і присвятить весь свій час майбутній дитині.

Організатори проєкту пообіцяли, що за серце Злати Огневич боротимуться найуспішніші чоловіки України, проте їх імена до старту проекту телеканал не розкриває. Правда, ведучий "Холостячки" Григорій Решетник розповів журналістам, що у другий сезон шоу було вирішено залучити більше мудрих і зрілих чоловіків, а в деяких з них є навіть діти. З його слів, будуть серед претендентів і кілька відомих особистостей.

А от, коментуючи свій перший вечір з претендентами на руку і серце, Злата сама зізналась в соцмережах, що учасники виявилися дуже цікавими і харизматичними, а дехто навіть зумів розбурхати душу.

Журналістам вдалося з'ясувати, імена декількох претендентів на серце красуні.

Так, одним із "найкращих" чоловіків став Роман Васильєв - стоматолог-хірург із Одеси.

На реаліті прийшов також і офіціант з Чернівців Веніамін, який переїхав до Лондона і там відкрив власний ресторан.

А от явним фаворитом дівчини називають популярного українського психолога і блогера Романа Свечкоренко.

Раніше Hyser писав про те, що зірка шоу" Холостяк " здивувала всіх своєю фігурою, ніхто такого не очікував.

Також писали, що Микита Добринін показав відео з новонародженим синочком.

Нагадаємо, що Даша Квіткова показала своє тіло після пологів.