Сварки між сусідами - справа звичайна і дуже поширена. Ще б пак, приводом для розбіжностей може бути що завгодно: сміття біля паркану, тінь від дерева на грядці, нерівна огорожа і навіть дефіцит паркувальних місць. У Анастасії Волочкової зі своїми сусідами не просто розбіжності, а сама справжня війна.

Триповерховий особняк балерини Анастасії Волочкової в підмосковному котеджному селищі Новахово можна сміливо назвати палацом. Ось тільки сусіди не дуже раді, що 6 років тому поруч з ними оселилася знаменитість. По їх словах, Волочкова поводиться зухвало і безпосередньо заважає їх комфорту.

триповерховий особняк Волочкової. Фото Руслана Вороного

Про один такий кричущий випадок сусіди не просто розповіли журналістам, а й показали фото інциденту, пишуть росЗМІ.

Так, джерело "Експрес-газета" представив відгук жінки, яка розлючена від поведінки епатажної любительки шпагатів. Вона згадала епізод, як кілька місяців тому Волочкова підійшла дуже близько до її паркану і почала випорожнюватися.

Обурена жінка сфотографувала оголила зад і присіла по нужді Волочкову, а знімок надіслала "Експрес газеті", сподіваючись, хоча б через ЗМІ вплинути на екс-прийму Великого театру.

"Це тільки один із сотні подібних епізодів. У мене неповнолітній син, і я б не хотіла, щоб він бачив вдома такі картини", - поскаржилася жінка на Волочкову.

Якщо інші претензії жителів селища артистка охоче коментувала, то з приводу даного інциденту нічого не повідомила і обмежилася лише заявою, що нічим не потривожила чужого простору.- А ось ви засмічуєте сміттям своєї мови простір цього чату. Заздрість-страшна справа! - вилаялася Анастасія на обурену сусідку і після цього безповоротно покинула чат.

Раніше Hyser писав, що, Анастасія Волочкова поділилася відвертим знімком з басейну.

Також наш портал повідомляв, що Анастасія Волочкова показала нову позу в бікіні.