Глава Української держави Володимир Зеленський зробив дуже цікаву заяву. Він заявив, що Верховна Рада України зобов'язана зробити День української державності вихідним днем.

Про це повідомляє портал "Pravda"

На трансляції засідання у Верховній Раді, яка була проведена сьогодні, 24 серпня, можна було почути, що президент Володимир Зеленський зробив несподівану заяву. Він звернувся до народних депутатів зі словами про те, що День української державності має стати вихідним днем.

Як відомо, День української державності припадає на 28 липня. Якщо Верховна Рада проголосує за те, що цей день буде державним вихідним, то вже з наступного року ці зміни набудуть чинності, і всі українці зможуть відпочивати в цей день.

Варто відзначити, що гарант оголосив про це рішення саме в день 30-річчя незалежності України. За його словами, День української державності має стати масштабним та історичним святом для всієї країни.

За словами Володимира Зеленського, в цей знаменний день був заснований Київ, який став столицею Київської Русі, тобто, України. Шостий президент України вважає, що цей день — це день початку шляху України.

Українські користувачі соцмережі, які стежать за новинами, вирішили не обділяти увагою заяви президента. Вони не змусили себе довго чекати і тут же почали залишати свою думку з цього приводу.

"Може вистачить святкувати? Давайте будемо працювати! Кожен през своє свято вводить-хоче залишитися в історії.", "Замість 8 березня, і кількість вихідних не зміниться", "Vova Gaigunai цілком згоден,досить святкувати цеткіних та колонтай. Кількість святкових днів не повинна перевищувати кількості робочих днів", "Надіюсь в майбутньому буде такий Президент який залишить 3-4 свята з вихідним", "Петро Новосельський. Я в захоплені від Вас. Ви праві. Скільки можна відпочивати, тоді, як нашим капіталістам ще треба придбати нові віли, яхти і т. д. Геть вихідні!",- пишуть українці.

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що сьогодні на параді пролетів український легендарний літак.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", Володимир Зеленський висміяв Віктора Януковича на параді.