Чоловік Наташі Корольової показав чудовий портрет Ігоря Крутого.

Не так давно всі шанувальники пари Тарзана (Сергія Глушка) і Наташі Корольової дізналися, що артист відмінно малює. За нетривалий період часу він вже встиг намалювати потре самої Наташі, її мами і тепер вирішив поекспериментувати з іншими зірками російської естради. На своїй сторінці в соціальній мережі він показав чудовий портрет Ігоря Ніколаєва. Складно навіть уявити, що картину намалював сам Сергій Глушко.

Але після того, як Сергій показав жодну картину свого авторства, ні у кого не залишилося сумнівів в його таланті.

"Ділюся, дрУги, насущним) відгуляли свято і можна повернутися до приємної роботи.😁", - підписав нове відео з картиною Сергій Глушко.

У коментарях користувачі Мережі написали про те, що у Тарзана справжній талант і даремно він так довго від усіх його приховував. Адже картини у нього виходять вище всяких похвал.

"Так ви просто чарівник🙌, Ні фіга собі, Серьога на фіг ти почав танцювати ? Ти малюєш супер 🙌 👏 🔥 , Сергій, у вас не просто талант, у вас ТАЛАНТИЩЕ 🔥 🔥 🔥 ,
Круто крутий вийшов! 🔥 🔥 🔥Ви, Сергій, просто молодчина! Захоплення!, І іскорки в очах, і посмішка...як у вас все схоже!А Наташа у вас ну просто ♪, Я не критик, взагалі далека від художників. Одне скажу що твої персонажі живі. Я не знаю як це виходить і від чого залежить, але це факт. Крутий прямо справжній, очі з хитринкою вогнем горять. Сергійко, пиши!, Вам пора змінити професію)))) ви за визнанням художник! Бачу у вас майбутнє тільки на Художньому терені", - написали шанувальники.

Раніше Hyser писав про те, що Наташа Корольова знову застукала Тарзана за інтимним заняттям.

Також писали, що Тарзан похвалився шанувальникам розмірами тіла Наташі Корольової.

Нагадаємо, що Наташа Корольова показала відверті фото.