Петро Порошенко став головним ньюз-мейкером вчорашнього дня. П'ятому президенту України вдалося затьмарити нинішнього главу держави Володимира Зеленського.

Вчора, 24-го серпня, Україна відзначала 30-ту річницю своєї незалежності. На честь цієї дати в Києві на Хрещатику відбувся військовий парад та святкові заходи. Одним з гостей свята став екс-президент України Петро Порошенко. Якби не він, то, складається враження, що ЗМІ просто нема про що і не про кого було б писати. Так що п'ятого президента України сміливо можна назвати головним ньюз-мейкером вчорашнього дня.

Почалося все з того, що присутність Петра Порошенка на параді на честь 30-річчя Незалежності України опинилася під питанням. Справа в тому, що запрошення на урочисті заходи від чинного гаранта Володимира Зеленського екс-президент отримав тільки вранці, 24-го серпня. Незважаючи на це, Порошенко вчасно прибув на свято, яке стартувало на Хрещатику о 10:00 ранку і зайняв своє почесне місце на президентській трибуні. П'ятий президент України сидів поруч зі своїм попередником Віктором Ющенком. Саме там і відобразив його фотограф Ян Доброносов, який вирішив опублікувати не найвдаліші знімки Порошенка. Мабуть, фотограф вирішив хайпануть на відомій особистості, і йому це вдалося.

На знімках Доброносова Порошенко зображений із закритими очима. Схоже, фотографу вдалося відобразити політика, коли той моргав або ж прикрив очі від сонця.

"Петро задрімав", - саме такий підпис вибрав до своїх знімків Доброносов.

Крім цього, з Порошенком вчора стався неприємний інцидент. Невідомі облили екс-президента зеленкою біля метро "Хрещатик". Ворогів і хейтерів і п'ятого президента України вистачає.

Як повідомлялося раніше, Володимир Зеленський порушив свою обіцянку. Екс-комік готується до другого президентського терміну.

Hyser також писав, що на Хрещатику проходить військовий парад. Разом з українськими військовими марширують військові з інших країн.