"Поп-король" російської естради Філіп Кіркоров розмістив у своєму акаунті в Instagram фотозвіт про участь у пісенному конкурсі "Нова Хвиля".

Артист з натхненням розповів про те, що був дуже радий зустрінеться з друзями і колегами по естрадному цеху. "Ніщо не гріє так душу, як зустрічі з друзями. А коли ми зустрічаємося, то це завжди сміх, пісні, танці і нескінченні розмови... і поцілунки! Хоча це і так помітно по моїх фотографіях 😜обожнюю цілуватися!» - зазначив музикант.

У тому числі, артист показав фото з тими, по кому так скучив:

Софія Ротару і Філіп Кіркоров. Фото: Instagram

Олексій Чумаков і Філіп Кіркоров. Фото: Instagram

Андрій Малахов і Філіп Кіркоров. Фото: Instagram

У коментарях до посту фоловери оцінили фотостарання артиста компліментами, а також колючими зауваженнями з приводу дружби екс-чоловіка Алли Пугачової і Софії Ротару:

До слова, про любов і повагу до української естрадної Діви Філіп Кіркоров говорить досить часто, в тому числі, і на сторінці в Instagram.

Раніше "Hyser" писав про те, що Лариса Доліна здивувала шанувальників дивним міні-вбранням і влаштувала оригінальне шоу з молодою людиною.

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін здивував шанувальників дивним вбранням для рольових ігор з Аллою Пугачовою.

Також наш портал розповів про те, що Ігор Кондратюк зірвався на Софію Ротару через її любов до РФ.

Нагадуємо, що Віра Брежнєва похвалилася ідеальними формами під час водних процедур.