Російська телеведуча і блогерша Ксенія Собчак відноситься до категорії знаменитостей, які завжди уважно прислухаються до «писку моди».

Вона регулярно виходить у світ в суперстильних нарядах, які викликають захват публіки. Періодично на її адресу "прилітають" колючі зауваження, але знаменита блондинка спокійно ставиться до хейту і не раз говорила про те, що він супроводжує її практично все життя.

А ось знімки в купальниках на сторінці Ксенії Собчак в Instagram миготять не так часто. А якщо і з'являються, то обов'язково мають провокаційні мотиви. Так, в одній їх нових публікацій в соцмережі зірка постала в купальнику блакитного кольору і доповнила свій look сонцезахисними окулярами в квадратній оправі.

Ксенія Собчак. Фото: Instagram

У підписі до знімка дружина скандального режисера Костянтина Богомолова подякувала аудиторії за інтерес до її нескромної персони: "Зрозуміла, що багато говорю про те, що не подобається, і забуваю говорити про любов.... Спасибі тим,хто любить,розуміє, поважає і цінує! Спасибі всім улюбленим передплатникам і однодумцям!».

Гості сторінки Ксенії Собчак не скупилися на похвалу і компліменти, а також дотепні зауваження. Особливо фоловерів потішило те, ліф купальника помітно "сповз" і оголив те, що повинен був прикривати...

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль убила шанувальників наповал провокаційним вбранням нареченої.

Також наш портал розповів про те, що Лариса Доліна одягла міні-вбрання і влаштувала шоу на сцені.

Нагадуємо, що у мережі з'явилися кадри, на яких Ані Лорак розважалася з улюбленим співаком Володимира Путіна.