Віра Брежнєва часто вражає шанувальників експериментами у творчості і заради цього вона не раз приміряла незвичайні образи. Цього разу з одягом не склалося взагалі.

39-річна українська співачка і колишня учасниця поп-групи "ВІА Гра" Віра Брежнєва, мабуть, вирішила розважитися на відпочинку, а разом з тим і розбурхати своїх передплатників в мережі. Вона виклала в Instagram еротичну відеонарізку з Італії як приймає душ після купання в морі.

"18+. Водні процедури. Вирішила почати цей тиждень так", - написала співачка.

На новому відео зірка естради позувала топлес на тлі природи під струменями душа. При цьому співачка лише одягла стрінги від білого купальника, який ідеально підходив блондинці з засмаглою шкірою.

Світле волосся співачки були розпущені, але навіть так вони не змогли прикрити оголені груди артистки. Щоб зберегти гідність, Віра повернулася до камери спиною, але, швидше за все, пильні Передплатники все одно побачили все, що хотіли.

Шанувальники прийшли в захват від пікантного відео співачки.

"Ні жириночки"," віра в свої 39 років виглядає, як в 25"," досконала"," Оберніться, Оберніться", " Ух ти!", "Божественна Віра", "кожен день так починайте і закінчуйте в прямому ефірі", - написали вони в коментарях.

Відзначимо, що не так давно Брежнєва відверто розповіла про пристрасті свого чоловіка Меладзе. Виявляється, її коханому подобається, коли вона ходить вдома без одягу, і від його оригінальних компліментів співачка відчуває себе найпрекраснішою жінкою на світі.

Дійсно, Віра Брежнєва може похвалитися шикарною фігурою з кубиками преса, незважаючи на наявність двох дітей, яких вона народила в минулих шлюбах.

Раніше Hyser писав, що Віра Брежнєва підкорила публіку стильною сукнею з глибоким розрізом.

Також Hyser повідомляв, що Віра Брежнєва влаштувала собі яскраву фотосесію в бузковому полі.

Нагадаємо, що дочка Віри Брежнєвої Соня Кіперман показала своє тіло в міні-бікіні.