Співачка Ані Лорак похвалилася спільним знімком з Сергієм Лазарєвим.

Співачка Ані Лорак на своїй сторінці в соціальній мережі розмістила фото зі співаком Сергієм Лазарєвим. Протягом тривалого часу їм приписували роман. Тому що періодично вони ділилися дуже провокаційними знімками. Але як виявилося, що вони просто друзі і нічого спільного в будь-якій сфері між ними немає. Співака підозрюють у тому, що він взагалі нетрадиційної орієнтації. Хоча сам Сергій просто обходить цю тему стороною, не підтверджуючи, але і не спростовуючи даний факт.

На новому фото Лорак позує у витонченій сукні в підлогу білого кольору. А Сергій Лазарєв для цього виходу вибрав класичний чорний костюм. Співак міцно обійняв Лорак за талію.

"Здійснилося❤️ сьогодні ми з Сергієм Лазарєвим вперше представили нашу спільну пісню. Ви так довго цього чекали, і вже в п'ятницю кожен з вас зможе почути цю зворушливу композицію💋чекаєте прем'єру?",- підписала знімок Ані Лорак.

У коментарях користувачі Мережі прийшли в повний захват від знімка. Вони знову відзначили, що Лорак з Лазарєвим були б чудовою парою.

"Прекрасний дует!!!❤️❤️❤️, Найкращі та улюблені ❤️🔥, Як ніби у вас весілля було 😂❤️ дуже дуже чекаємо 🔥 😍 , Неймовірні 😍 звичайно чекаємо ! Дуже чекаємо ❤️це нарешті відбулося! Через стільки років!!! 👏❤️, Дорога, ти божественно прекрасна: білосніжний ангел, що несе світло і ніжність! Золотий херувим з дивовижними очима і посмішкою ♥ та сама Королева натхнення ♥ скільки ж приголомшливих, розкішних образів нашої Діви подарував фестиваль "Нова хвиля" в цьому році!",- написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Ксенія Собчак показала провокаційне фото.

Також писали, що Лорак показала свої образи з концерту.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва засвітила свою фігуру в провокаційному відео.