Відомий російський телеведучий і шоумен Максим Галкін показав у своєму Instagram новий знімок на матраці у воді.

Вся справа в тому, що в даний час чоловік Примадонни знаходиться в Сочі, проходить щорічний Міжнародний конкурс"Нова хвиля".

РосЗМІ пишуть, що він прилетів на свято, ризикуючи своєю кар'єрою, адже за контрактом йому не можна з'являтися на "другий кнопці", де транслюється "Нова хвиля", але Максиму вдалося знайти компроміс.

На фото телеведучий лежить в яскраво-блакитних шортах на матраці на водній гладі і посміхається на камеру.

"🐬🧜🏼‍♂️

море
#новаяволна", - залишив він під знімком смайлики у вигляді дельфіна і Посейдона.

"Фото уособлює почуття свободи і безмежних можливостей)!! Чого всім бажаю)! 😊 👍 ",- прокоментувала першою знімок російська актриса Марина Зудіна.

"Кайф 🌊❤", - написала дружина відомого співака Стаса Михайлова Інна Михайлова.

"На формі💪 💥 🔥 👍", - пише популярний співак Денис Клявер.

У Сочі представників шоу-бізнесу зібрав оперний співак Микола Басков. Співакові в жовтні виповнюється 45 років, але це не завадило йому влаштувати свято тоді, коли побажала його душа. Давши в Сочі ювілейний концерт, він влаштувавши шикарне afterparty.

Головною гостею торжества стала мама артиста Олена Миколаївна. Вона одягалася в елегантну сукню червоного кольору. Разом з нею на червоній килимовій доріжці блищав сам Басков в білому костюмі.

Серед запрошених на свято були Стас Михайлов, Сосо Павліашвілі, Ані Лорак, Григорій Лепс та інші артисти. Філіп Кіркоров виконав пісню" Вишнева любов", надівши Грецький одяг. Наприкінці вечора король поп-сцени встав на одне коліно і вимовив: "Все моє - твоє!", на що Басков не розгубившись, відповів: "А можна так в заповіті написати?"

Раніше Hyser писав про те, що Максим Галкін похвалився талановитою донькою Єлизавети.

Також Hyser повідомляв, що Максим Галкін показав, як помолодшав на відпочинку без Пугачової.

Нагадаємо, що Аллу Пугачову зняли під час пекучого поцілунку з Галкіним.