Незважаючи на складне економічне становище, керівництво Заз модернізує завод і готує плани

Незважаючи на те, що Ще відносно недавно Запорізький автомобілебудівний завод перебував у досить жалюгідному стані, він, через довгу перерву, відновив виробництво машин і вже будує нові масштабні плани. Про це повідомляє iнформаційний портал "MMR".

Відзначається, що відновлення виробництва автомобілів на Запорізькому автозаводі дозволить наповнити бюджет Запоріжжя, а також створить додаткові робочі місця, що також вплине на благополуччя області.

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух зазначив, що без розвитку реального сектору економіки неможливо розвивати в містах ні соціальну сферу, ні інфраструктуру, ні успішно підвищувати рівень життя людей.

Відновлене автомобілебудівне підприємство тепер вельми активно співпрацює з обласною державною адміністрацією. Наприклад, минулого року ЗАЗ виграв тендер і виконав замовлення на створення трьох десятків шкільних автобусів для Запоріжжя. Вже сьогодні цей транспорт активно курсує і перевозить школярів по всій області.

Крім цього, в минулому році підприємство пройшло європейську сертифікацію, завдяки чому автомобілі заводу відповідають європейським стандартам і можуть продаватися на території ЄС. Також Заз оновив свої конвеєри, за рахунок чого тепер може виробляти цілий ряд нових автомобілів, таких як Renault Arkana, Lada Largus, Vesta. Vesta SW Cross і Lada XRAY.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Чернігові виявили унікальну "перемогу" на радянській реєстрації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні почнуть з'являтися маршрутні автобуси турецького виробництва.

Також "Hyser" писав, що у лісі знайшли кумедний кинутий "Запорожець" для молодят.