Дружина Ігоря Ніколаєва Юлія Проскурякова показала себе в міні-сукні.

Дружина Ігоря Ніколаєва Юлія Проскурякова вміє здивувати своїх шанувальників ефектними образами. Кожен її наряд підкреслює унікальність дівчини і її витончені вигини фігури. Адже Юлія активно стежить за своєю зовнішністю. Також вона не боїться експериментів і може легко зістригти волосся в каре. За таку сміливість і імпровізацію шанувальники минають в захват.

Цього разу Юлія вирішила показати себе під час святкування дня народження. Для свого виходу дівчина вибрала міні-сукню чорного кольору. Воно відмінно підкреслило фігуру дівчини. Свій ефектний образ Юлія доповнила яскравими туфлями-човниками і чокером чорного кольору.

"Щаслива я людина😍 мої друзі досі мене з днем народження вітають 😂 👌 🏻 💐
Спасибі😘 😘 😘", - підписала кілька знімків Юлія Проскурякова.

На одному з фото вона позувала з величезним букетом квітів.

Шанувальники в коментарях написали про те, що Юлія просто відмінно виглядає. Такий образ їй до лиця.

"Красиві фото! Ви Юлечка приголомшлива! Бажаю вам всього самого доброго і хорошого!❤️❤️❤️, Юленька, ви дуже красива!!!!! Любові вам і найнеймовірніших, найдобріших бажань, які вже починають здійсняться одне за іншим!!!!!!!!! 💋💋💋, Поздоровляю!!! Ви прекрасна, талановита, яскрава дівчина. Щастя, любові, успіхів!!!, Павлівно, ви чудові ❤️,. Жіночого щастя тобі дорога і нехай посмішка завжди буде на твоєму обличчі. 😍, Принадність!!! Юля, ви дуже красиві!!, З днем Народження Тебе Юлечка будь щаслива і кохана❤️", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що чоловік Наташі Корольової знову показав свої таланти.

Також писали, що Наташа Корольова показала дуже відвертий знімок, практично все видно.

Нагадаємо, що Наташа Корольова знову здивувала своїх шанувальників.