Михайло Заливако показав, як "відривався" в Греції в компанії симпатичної блондинки. Як на це відреагувала Ганна Богдан?

Екс-герой шоу "Холостяк" Михайло Заливако поділився з передплатниками фотографіями і відеозаписами з відпочинку в Греції. Він розповів про свою подругу Жанну, з якою у нього дуже теплі і близькі стосунки.

"Я вірю в дружбу між чоловіком і жінкою. Я знаю, що з нею ми близькі по духу, а ще важливо - по гумору! Не хочу багато розписувати, можу сказати, що з цією людиною можна померти зі сміху і так само класно поговорити по душах. Дуже круто коли є можливість побачитися з друзями, які живуть не в Україні і зібрати таку тусу. Спасибі тобі, що ти є привід цих зустрічей❤️», - написав Михайло.

"А ви вірите в таку дружбу?» - запитав Заливако у своїх фоловерів.

Користувачі Мережі відповіли, що не вірять у дружбу між чоловіком і жінкою. Крім того, деякі коментатори впевнені, що цей пост був неприємний коханій Михайла Ганні Богдан.

Однак, схоже, Богдан не проти дружби свого бойфренда з іншою дівчиною. Оскільки Михайло не приховував від неї свої зустрічі з Жанною. Більш того, Заливако познайомив свою кохану зі своєю подругою, і компанія проводила час разом.

Нагадаємо, Михайло і Анна познайомилися на проекті «Холостяк». Наприкінці сезону Заливако з усіх претенденток на своє серце обрав саме екс-дружину Андрія Богдана, який нещодавно очолював Офіс президента України Володимира Зеленського.

Як повідомлялося раніше, Юлія Зайка з "Холостяка" розповіла, як ледь не звела рахунки з життям. Це все Михайло Заливако винен.

Hyser також писав, що Юлія Зайка здивувала всіх. Дівчина вискочила заміж за відомого українського телеведучого.