У мікроблозі знаменитого російського виконавця Юрія Шатунова шанувальники побачили фотозвіт про те, як він відвідав відому Московську клініку. Артист розповів про те, що вирішив проблеми зі здоров'ям і позбувся проблеми, яка мучила його довгий час.

Юрій Шатунов розмістив спільний знімок з офтальмохірургом і пояснив, що після певних медичних маніпуляцій почав бачити, «як в юності».

Варто відзначити, що на пости на тему особистого життя або здоров'я з'являються в акаунті екс-соліста групи «Ласковый май» з'являються не дуже часто. Співак не раз говорив, що не любить ділитися потаємним з аудиторією і вважає за краще виставляти напоказ переважно творчі досягнення.

До слова, нещодавно він виступив на музичному фестивалі «Нова Хвиля» і здивував глядачів свіжим зовнішнім виглядом і оновленим репертуаром. Крім того, він заспівав дуетом з іншим естрадним кумиром-Дімою Біланом:

Як відомо, Юрій Шатунов живе в Німеччині, але дуже часто буває в Росії з концертами і гастрольними турами. Музикант пише нові пісні, але не забуває радувати публіку легендарними хітами часів "ЛМ".

У артиста є дружина Світлана і двоє дітей, але він ретельно приховує їх від цікавих очей. І навіть заявив, що у них немає сторінок в соцмережах, щоб не привертати увагу громадськості. До слова, хрещеним батьком сина Юрія Шатунова є скандальний продюсер Андрій Разін. При цьому Виконавець запевняє, що рішення про вибір хресного для спадкоємця було необдуманим і прийнято під тиском самого Разіна.

Раніше "Hyser" писав про те, що Андрій Разін зробив скандальну заяву про Аллу Пугачову і обурив багатомільйонну армію її шанувальників.

Також наш портал розповів про те, що у мережі показали, як виглядає двійник Юрія Шатунова, якого вибрав Андрій Разін.

Нагадуємо, що Юрій Шатунов побував на рибалці і похвалився вражаючим уловом.