Співачка Настя Каменських показала спокусливе фото в одній майці.

Настя Каменських не перестає дивувати своїх фанатів. На сторінці в соціальній мережі вона ділиться новими фото і відео. Кожен раз вона намагається показати щось нове і незвичайне.

Новим знімком Каменських вирішила розповісти про те, що вона дуже любить спати у футболках Потапа, свого чоловіка. На фото співачка позує у футболці білого кольору з різнобарвним принтом на грудях. Більше ніякого одягу на співачці не видно. Каменських постаралася натягнути футболку якомога нижче, щоб прикрити свої найпікантніші місця.

"Скажіть, дівчатка, а ви теж спите у футболці свого чоловіка? 👚коли у тебе 100 тисяч свих різних піжам🙄 😂", - підписала свій новий знімок Настя Каменських.

"Це так мило. 😍 😍 😍Труси мої не одягай)", - прокоментував знімок чоловік Насті Потап.

У коментарях користувачі Мережі написали сотні хвалебних відгуків на адресу Каменських. Також вони відзначили, що вона відмінно виглядає.

Багато дівчат вирішили поділитися тим, чи люблять вони спати в футболках своїх чоловіків. Виявляється, Каменських така не одна.

"У нас договір: Я не сплю в костюмах чоловіка, а він не носить мої ліфчики 👌, ніколи не спала в футболці чоловіка 🙈 що зі мною не так? 😄 може, тому що він мені їх не дає 😂, Неа))) люблю свої речі на собі) а взагалі краще сплю ню)), Так❤️Особливо тоді, коли коханого нема вдома☺️❤️, Малишка на мільйон 💝 💝 ☝️️ ️ 💎 🇺 🇦 , Так, саме в його😂 😂 😂 😂 😂..А піжама одягається або білизна на 5хв. 😂 😂 , Дааааа❤️вона особливо зручна😍 його енергія на ній❤️", - написали фанати в коментарях.

Раніше Hyser писав про те, що Надя Мейхер показала своїм фанатам новий талант.

Також писали, що Настя Каменських показала постільний знімок з Потапом.

Нагадаємо, що Анна Семенович вразила новим знімком.