У мережі з'явилися фотографії, на яких відображено внутрішнє оздоблення українського літака Ан-255 "Мрія"

Незважаючи на те, що авіаційна промисловість в Україні на сьогоднішній день знаходиться не в кращому стані, певна спадщина все ж є, наприклад, літак Ан-255 "Мрія", який є найбільшим транспортним лайнером у світі. Нещодавно український журналіст Дмитро Хилюк опублікував у соціальній мережі Facebook фотографії, на якому відображені "нутрощі" повітряного судна.

Так. 26 серпня журналіст опублікував кілька фотографій, завдяки яким стає зрозуміло, як виглядають внутрішні відсіки літака. Зокрема, було показано, як в літаку виглядають місця для сну, а також вантажний відсік. Крім того, на знімку зображений і командир літака Дмитро Антонов.

Дані фотографії були зроблені в момент, коли вісім українських силачів встановили новий світовий рекорд, протягнувши найбільший у світі літак Ан-255 на відстань в 4 метри 30 сантиметрів. На це стронгмени витратили одну хвилину і тринадцять секунд. Сталося це на аеродромі Державного підприємства "Антонов", розташованого в Київській області. Заявлена маса літака становила 285 тонн, але за фактом склала на 45 тонн більше.

Минулого разу подібний рекорд ставився в 2003 році, проте тоді були досягнуті набагато менш вражаючі результати. У встановленні того рекорду брав участь нинішній нардеп Василь Вірастюк. Він, і ще дев'ять інших спортсменів протягнули Ан - 255 на меншу відстань.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо про НП з українським літаком в Кабулі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Росії впав черговий літак.

Також "Hyser" писав, що на Донбасі розгортаються повноцінні бойові дії.