У Мережу потрапила дуже незвичайна і кумедна інформація про те, що в столиці України людина продає вельми нестандартну квартиру. В оголошенні в інтернеті можна побачити крихітну квартиру, в якій навіть немає вікон.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Уніан»

Одне з оголошень в Інтернеті привернуло дуже багато уваги українців. На сайті оголошень користувачі знайшли незвичайну пропозицію. Українець виставив на торги унікальну квартиру, в якій немає вікон.

Замість вікна в цій міні-квартирі є скляні двері, які виходять відразу у двір.

На сайті OLX було виявлено це нестандартне оголошення. Мало того, що квартира крихітна і без вікон, так вона ще й коштує колосальних грошей.

Квартира
Квартира

Як написано в оголошенні про продаж нерухомості, квартира має площу в 20 квадратних метрів.

Багато користувачів почали сумніватися в цій інформації, так як по фотографіях там явно немає 20 квадратних метрів. Ліжко знаходиться на так званому "другому поверсі" і стоїть над ванною. Судячи з розмірів цього ліжка, можна прийти до висновку, що туди поміститься далеко не кожен.

Найголовніша відмінність-це скляні двері, яка замінює вікно, так як в квартирі його немає.

Власник цієї міні-квартири заявив, що в приміщенні зроблений якісний ремонт, є душ, бойлер і всі зручності, а також лічильники на воду.

Квартира
Квартира

Найцікавіше і дивовижне те, що власник квартири вказав приголомшливу ціну, вона коштує 33 тисячі доларів. Якщо підрахувати і врахувати ці 20 квадратних метрів, то ціна за один квадрат складе 1650 доларів.

Ця дивовижна квартира знаходиться на вулиці Світлицького в Подільському районі.

Нагадаємо, що у Києві прямо на балконі люди смажили шашлики.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у Китаї підірвали цілий квартал.

Також портал "Hyser" писав, що українцям повідомили, що за борги можуть відключати від тепла цілі будинки.