У Мережу потрапила дуже цікава інформація про те, що в українській армії будуть нові автомобілі, які прийдуть на заміну старим. Йдеться про те, що старенькі "Уази" залишаться в минулому.

Відповідну публікацію розмістили на сайті «mashyna»

Українцям повідомили про те, що нашій армії тепер будуть виділяти нові, більш потужні і надійні автомобілі. Ці машини зроблені за соціальним замовленням в досить короткі терміни, що не може не радувати наших військовослужбовців. Всі учасники конкурсу, які були обрані на розробку автомобіля, повинні надати свої прототипи вже до 1 вересня.

Генеральний директор конструкторсько-виробничого підприємства "Українська бронетехніка" Владислав Балбес заявив про нову розробку автомобілів для української армії.

Владислав Балбес розповів, що є прототипи, які розроблені за спеціальним замовленням і дотримуються всіх необхідних вимог. За його словами, автомобілі зроблені в рекордно короткі терміни. Найближчим часом буде проведена презентація після того, як проведуть всі заводські випробування.

Найімовірніше, новий позашляховик, який розробляється за спеціальними вимогами у відкритому конкурсі, де бере участь кілька компаній, замінить старі і не зовсім надійні автомобілі марки УАЗ-469 і УАЗ -3151.

Є інформація про те, що всі 5 учасників, які беруть участь у конкурсі, отримали спеціальні завдання і терміни, в які вони повинні були вкластися. Центральний науково-дослідний інститут озброєння і військової техніки ЗСУ дав унікальні і вимогливі завдання в рамках конкурсу "Сайгак".

Варто відзначити, що всі компанії мали можливість протягом 5 днів оцінити свою працездатність, щоб виконати всі вимоги на замовлення автомобілів. До 1 вересня 2021 року учасники повинні подати відомство про свою готовність до роботи.

Нагадаємо, що на превеликий жаль, помер Герой України.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що під Київ звозять ядерні відходи.