Популярна російська актриса Христина Асмус розповіла про свій стан здоров'я і згадала Бориса Клюєва.

Актор і педагог Борис Клюєв, відомий за серіалом "Вороніни", був майстром і наставником Асмус, тому в його річницю смерті - 1 вересня, зірка присвятила йому пост. У ньому артистка подякувала Клюєву за все, що він для неї зробив.

Христина Асмус поділилася страхом через річницю смерті зірки серіалу Вороніни, фото: Instagram.com/asmuskristina

Зокрема, Христина Асмус вдячна йому за підтримку у всьому, за тотальну любов до справи, а також за те, що він відпускав її на зйомки під час навчання. Крім цього, актриса зазначила, що завжди буде пам'ятати його цінні поради.


Користувачі під даним постом здивувалися тому, як швидко пролетів рік зі смерті Бориса Клюєва і відзначили, що їм теж його не вистачає.


Примітно, що після цього, у своєму наступному посту Христина Асмус зізналася, що у неї самої фізичний і ментальний стан в 33 роки залишає бажати кращого. Вона дуже хвилюється за своє здоров'я і навіть планує в свої єдині вихідні дні в цьому місяці лягти в клініку лікуватися. Зірка уточнила, що це буде не в Москві і в 20-х числах.

Артистка зізналася, що постійно відкладала своє лікування через напружений знімальний графік, але зрозуміла, що далі буде тільки гірше, тому чекати ще вже не має сенсу.


Раніше "Hyser" писав про те, що Христину Асмус помітили в компанії знаменитого шоумена посеред ночі в популярному місці.

Також наш портал повідомляв, що Христина Асмус показала свою сестру Карину.

Нагадуємо, що Христина Асмус показала вологі фото в напівпрозорих шортиках.