Відома українська телеведуча і актриса безлічі комедійних проектів Олена Кравець захопила шанувальників елегантним вбранням.

Фанати звикли до того, що зірка експериментує з образами. Але коли вона виходить у світ в сукнях, то купається в компліментах.

Так, Олена Кравець постала на фото в сукні флористичного забарвлення з рукавами-ліхтариками. У підписі до кадру знаменитість пояснила свій вибір вбрання: «коли після довгої перерви раптом» прокидаєшся " і виявляєш себе в сукні, кольорах і ароматах!))".

Також вона подякувала організаторам заходу, на якому блищала в стильній сукні, за запрошення.

Шанувальники таланту Олени Кравець не скупилися на захоплені відгуки на її адресу. Але не обійшлося і без зауважень з приводу того, що актрисі варто було відростити волосся і змінити зачіску:

Варто відзначити, що зміну іміджу і коротку стрижку Олена Кравець показала фанатам не відразу, а через час після перетворення. Тоді своє рішення вона пояснила тим, що захотіла змін, а також "психанула":

Потім артистка і зовсім шокувала деяких шанувальників, опублікувавши кадри, на яких її тіло було всипане різноманітними татуюваннями. Але, як з'ясувалося, вона всього лише скористалася спеціальним Instagram-фільтром:

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали дивні фото Потапа, на яких він виглядає, як людина нехтує особистою гігієною.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських поділилася чарівним знімком, на якому позувала в міні-сукні і засвітила стрункі ніжки.

Нагадуємо, що Оля Полякова розповіла про спільний проект з Машею Єфросиніною і натякнула на те, що хотіла б мати більш різноманітне "постільне" життя.