Не секрет, що багатьом акторам доводиться приміряти на себе часом неймовірні образи, щоб привернути увагу аудиторії. Христина Асмус, в цьому плані, - не виняток.

Вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео з бекстейджу зйомок нової афіші вистави «Леді Макбет Мценського повіту». Замість милої блондинки в елегатном вбранні, фанати побачили "кровожерливу" Христину Асмус з молотком в руках.

Справедливості заради, варто сказати, що вимазана з голови до ніг червоним фруктовим соком, вона все одно виглядала привабливо.У кадрі вона постала в світлій сукні з легкої тканини і з довгим розпущеним волоссям.

Принаймні, в цьому її спробували запевнити фанати, які оцінюють публікацію компліментами. При цьому сама знаменитість зазначила, що отримала від роботи максимум задоволення.

"Мені такі кажуть: "Все в крові, крім тебе! Ну максимум трохи руки, тому що ти всіх замочила» 🔪 але щось пішло не так 😂 особливо весело було після зйомки і перед репетицією в крижаній воді цю стійку кров змивати 🩸 😭" -зізналася екс - дружина Гаріка Харламова.

До слова, днями артистка розповіла про те, що відчуває серйозні проблеми зі здоров'ям і в кінці вересня планує відправитися на лікування за кордон. Без складнощів, звичайно, не обійшлося, оскільки під загрозою опинилася її участь в одному з проектів.

Але, за словами Христини Асмус, трудиться в ньому на шкоду собі, не входило в її плани. Більш того, вона була навіть готова прибрати своє ім'я з титрів, але в кінці-кінців їй вдалося домовитися з продюсерами картини.

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус була помічена в компанії відомого шоумена і спровокувала нову хвилю чуток про своє особисте життя.

Також наш портал розповів про те, що скандальний Олексій Панін влаштував дивну фотосесію в жіночій сукні.

Нагадуємо, що Гарік Харламов потішив шанувальників новим фото і натяком на те, як йдуть справи в його особистому житті.