Настя Каменських поділилася з фоловерами свіжим знімком свого чоловіка Потапа. Поки виконавиця на гастролях, репер, схоже, вирішив змінити стать.

Українська співачка Настя Каменських зараз перебуває на гастролях за кордоном, а ось її чоловік Потап залишився вдома, в Києві. Репер, схоже, дуже сумує без своєї дружини, оскільки його потягнуло «не в ту сторону». Музикант вирішив поекспериментувати і перевтілився в жінку.

У сторіс свого мікроблогу Настя опублікувала оригінальне фото чоловіка. На знімку Потап зображений з коротким рудим волоссям на голові, завитими в локони. На обличчі музиканта помітний макіяж: накладні вії, тіні і червона помада.

"Мій чоловік працює на дуже серйозній роботі. Суворій, як бачите", - підписала фото Настя, додавши своє обличчя зі сльозами на очах.

Що відбувається з Потапом? Невже він вирішив змінити стать?

Як виявилося, таке перетворення артист затіяв заради зйомок в шоу "Ліга сміху". У своєму мікроблозі він опублікував фото в цьому ж образі. Тільки на цьому знімку Потап додатково одягнений в каракулеву шубу. Він сидить в ретро-авто, за кермом якого знаходиться Євген Кошовий в офіцерській формі.

«Почалося…..@ligasmeha @evgenii.koshevoi", - коротко підписав фото Потап.

Так що, шанувальникам і Насті Каменських нема про що турбуватися: Потап приміряв жіночий образ тільки заради зйомок в гумористичному проекті. Сподіваємося, що цей експеримент не відіб'ється на сімейному та інтимному житті репера і його коханої. Втім, Настя, швидше за все, вже звикла до екстравагантних проектів, в яких бере участь її чоловік, а іноді не тільки бере участь, але і є їх безпосереднім автором.

Як повідомлялося раніше, Потап загуляв зі своєю екс-дружиною, поки Настя Каменських була на гастролях. Ой-ой, що тепер буде!

Hyser також писав, що Настя Каменських похвалилася спокусливою фігурою у відвертому купальнику анімалістичного забарвлення. Куди тільки Потап дивиться?!