Внучка Софії Ротару показала свою фігуру в купальнику.

Внучка Софії Ротару Софія Євдокименко на своїй сторінці в соціальній мережі досить часто ділиться новими фото і відео. Дівчина найчастіше показує своє дозвілля. На цей раз вона вирішила себе продемонструвати в рожевому купальнику і брюках з тигровим принтом вільного крою. Свій образ Софія доповнила масивними окулярами в білій оправі, такого ж кольору кільцем і прикрасою на шию. Дівчина позувала сидячи на каменях на тлі блакитного моря.

Відзначимо, що не так давно вона вирушила на відпочинок разом зі своєю мамою і бабусею Софія Ротару зараз не так часто показує нові знімки і тим більше виступає. Багато фанатів пов'язують це з віком співачки. Адже вона вже розміняла восьмий десяток і кожен вихід на сцену їй дається все важче і важче. Але в той же час вона любить проводити час зі своєю сім'єю і тому ніколи собі в цьому не відмовляє. А ось онук Анатолій на цьому відпочинку не було.

Відомо про те, що він також вирішив присвятити себе музиці і зараз розвиває в собі цей талант. У нього є вже кілька записаних клубних треків.

У коментарях користувачі Мережі прийшли в повний захват від побачених фото. Вони написали про те, що Софія просто відмінно виглядає і їй може позаздрити будь-яка дівчина.

"Як завжди прекрасна!😍 , До чого ж види напоминают нагадують Ялту❤, Ви Прекрасні! 💙💫❤️, Чудова дівчина!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ , Красуня🔥", - написали віддані шанувальники в коментарях під новим фото.

Раніше Hyser писав про те, що внучка Софії Ротару показала себе в дуже відвертому вбранні.

Також писали, що у мережі розповіли про таємний роман Софії Ротару з кримінальним авторитетом.

Нагадаємо, що експерти розкрили секрет вічної молодості Софії Ротару.