Дочка популярної російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна рідко ділиться з передплатниками свого мікроблогу подробицями особистого життя.

Дівчина активно публікує пости на тему моди і стилю, а ось про стан здоров'я своєї зіркової матері або, наприклад, про особистість свого бойфренда воліє мовчати.

Але днями вона зізналася, що непублічність – це його ініціатива і саме на прохання коханого, вона не коментує Їхні стосунки. Так, Анна Заворотнюк розмістила послання, в якому розповіла, що її молодий чоловік став на рік старше: "Сьогодні день народження мого нареченого, ми РАЗОМ вже майже 7 років! І в радості і в горі. Сьогодні я майже уламала його зняти перший спільний тик-ток😂 але це походу неможливо... ".

Однак, за словами Заворотнюк-молодшої, це їй в ньому і подобається: "Та що говорити, мені в ньому все подобається, я дуже вдячна долі, що поруч зі мною таке надійне плече👼 🏼".

Вона висловила надію, що коли-небудь обранець дасть їй дозвіл на публікацію спільного фото і тоді можна буде оцінити, наскільки вони красива і гармонійна пара.

У коментарях до посту фоловери обсипали Анну компліментами і не упустили можливості обговорити її схожість з іменитою мамою:

До цього Анна розповідала, що вони познайомилися під час навчання за кордоном і з тих пір між ними зародилися дуже міцні і довірчі відносини.

Раніше "Hyser" писав про те, що внучка Софії Ротару поділилася цікавими кадрами своїх розваг з молодою людиною.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських влаштувала постільну фотосесію і похвалився спокусливими формами.

Нагадуємо, що Дан Балан опублікував новий пост в соцмережі і викликав бурхливу реакцію шанувальників.