Син знаменитої української естрадної Діви Софії Ротару Руслан Євдокименко опублікував на сторінці свого мікроблогу милий кадр.

За сторінкою Руслана Євдокименка в соціальній мережі Instagram стежать близько 13 тисяч передплатників, яких він періодично радує новими постами. Так, в мікроблозі спадкоємця Софії Ротару з'являються цікаві фото його спільного проведення часу з рідними і близькими.

Одну з нових Instagram-публікацій він "прикрасив" ефектними знімком, а в якості підпису до фотопейзажу він використовував рядок з хіта своєї іменитої матері»Одна калина".

До цього в мікролозі сина виконавиці були опубліковані не менш яскраві фото, на яких він позував на тлі природи. Наприклад, під час подорожі до Італії, де пройшло святкування 73-річчя Софії Ротару, він ділився з фоловерами позитивним настроєм за допомогою літніх знімків.

Він навіть показав шанувальникам, як в Італії виглядає міні-ферма з вирощування помідорів і базиліка:

У шоу-бізнесовому закуліссі сім'ю Софії Ротару називають однією з найміцніших і зразково-показових. Після смерті дружини співачки Анатолія Євдокименка родичі надали їй підтримку і посприяли тому, що зірка остаточно не пішла зі сцени.

З чуток, знаменитість хотіла припинити музичну діяльність і піти в монастир. Щоб пережити особисту трагедію вона на час припинила виступи і загубилася з поля зору публіки, але потім знову повернулася до творчості.

Раніше "Hyser" писав про те, що внучка Софії Ротару влаштувала прогулянку в спокусливому вбранні і викликала бурхливу реакцію соцмереж.

Також наш портал розповів про те, що син Софії Ротару зворушливо привітав маму з днем народження.

Нагадуємо, що внучка і невістка Софії Ротару показали, як відпочивають в Італії.