Алла Пугачова, схоже, знову лягла під ніж пластичного хірурга. Зірка вийшла в світ, але шанувальники не впізнали її. Примадонну перекосило.

Останнім часом Алла Пугачова не радувала фанатів своєю появою на світських заходах. Примадонна усамітнилася в своєму особняку в селі Грязь в компанії своїх дітей Лізи і Гаррі і чоловіка Максима Галкіна. Схоже, зникнення Примадонни з радарів преси було пов'язано з новим перетворенням зірки.

Судячи з усього, 72-річна виконавиця в спробі зберегти свою красу знову лягла під ніж пластичного хірурга. Напевно, Алла Борисівна в черговий раз хотіла захопити фанатів своїм нев'янучим виглядом. Однак на цей раз щось пішло не так.

Днями Пугачова була помічена на прем'єрі фільму «Вертинський». Поява Примадонни на червоній килимовій доріжці кінотеатру викликала фурор. Алла Борисівна позувала разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним і не відходила від нього ні на крок.

Для виходу в світ Алла Борисівна вибрала брючний комплект сірого кольору з укороченими штанами, чорний топ і туфлі в колір. Талію артистки підкреслював широкий пояс чорного кольору, а ось від сумочки зірка відмовилася. На голові виконавиці красувалася висока зачіска, хоча, як відомо, вже багато років Алла Борисівна носить шиньйони.

Однак вся увага була прикута до обличчя Примадонни. Багато хто просто-напросто не впізнали в жінці поруч з Галкіним Пугачову. Губи артистки застигли в неприродній посмішки, яка багатьом нагадала Гуінплена (головного героя роману Віктора Гюго «Людина, яка сміється", - прим. Ред.) і Джокера. Схоже, на цей раз Алла Борисівна потрапила в руки необережного пластичного хірурга, або ж в спробі повернути обличчю співачки колишню молодість, лікар просто перестарався і занадто «перетягнув» шкіру.

Дуже шкода, що багато вітчизняних і зарубіжних зірок в гонитві за вічною молодістю спотворюють свою зовнішність численними пластичними операціями. Молодість це їм не поверне, а, навпаки, робить з обличчя застиглу маску, яка лякає оточуючих.

Як повідомлялося раніше, у мережі обговорюють нове відео за участю Алли Пугачової. Примадонна ледь не впала у всіх на очах.

Hyser також писав, що Алла Пугачова знову омолодилася. Філіп Кіркоров помре від заздрості до Максима Галкіна.