Король епатажу Філіп Кіркоров в черговий раз викликав фурор в мережі одним своїм фото.

Артист вміє привернути до себе увагу громадськості не тільки своєю творчістю, а й дивними витівками. Також часом його вбрання викликають багато питань, але на цей раз справа навіть не в його одязі. Кіркорова стали обговорювати в мережі після того, як він опублікував у своєму Instagram масу цікавих кадрів.


У новому пості він повідомив, що став куратором нового проєкту і відкрив виставку «LOVING BULGAKOV» молдавського художника Олексія Гурського. Філіп Бедросович зазначив, що з нагоди 130-річчя від дня народження Михайла Булгакова Олексій створив серію акрилових полотен — ілюстрацій до "Майстра і Маргарити" і представив у вигляді персонажів великого роману зірок сучасної російської та західної поп-культури.

Судячи з усього, Кіркоров пишається тим, що має відношення до даного проєкту. У своїй новій серії фото він представив якраз презентацію згаданих картин. Примітно, що на одному із знімків артист позує з художником Андрієм Бертенєвим, який можливо теж має відношення до цього всього.

Фанати пораділи за Кіркорова і здивувалися, як він все тільки встигає. Зрозуміло, його зовнішній вигляд користувачі теж не залишили без уваги.


Раніше "Hyser" писав про те, що Філіпа Кіркорова застукали за ніжними обіймами з Ані Лорак.

Також наш портал повідомляв, що нові фото Кіркорова змусили реготати всю мережу, оскільки зроблені вони були на смітнику.

Нагадуємо, що Філіп Кіркоров показав, як обіймав Дженніфер Лопес.