Максим Галкін опублікував у соцмережі фото з відпочинку. Шоумен показав, як розважається на яхті без дружини і похвалився своєю фігурою в плавках.

У мікроблозі Максима Галкіна з'явився свіжий пост. Шоумен встиг насолодитися останніми теплими днями в Сочі. Артист, як і багато його колег, поєднав приємне з корисним: свій виступ в курортному містечку з відпочинком на яхті.

"Один день в Сочі. Вдень сонце, ввечері концерт. А завтра дощ, тому в Москву. Дощ скрізь однаковий. Тільки побачив, що на фото хвилі передражнюють мене☺️», - написав Галкін у соцмережі.

Під цим постом шоумен розмітив своє фото в плавках. Максим показав, як загоряє, лежачи на палубі яхти. Зірка екрану продемонстрував підтягнуту фігуру і оголений торс. Оголене тіло зірки прикривали тільки чорні плавки.

Дружина Максима Алла Пугачова не супроводжувала чоловіка в цю поїздку. Поки Галкін був на гастролях, Примадонна була вдома з їхніми дітьми Лізою і Гаррі, які ходять до другого класу престижної школи.

Як відомо, Примадонна не любить літати, тому навіть на свої закордонні концерти воліє їздити поїздом. Саме тому зіркове подружжя жодного разу не відпочивали на Мальдівах і на інших фешенебельних курортах, а задовольняються відпочинком в Латвії.

Шанувальники, а особливо шанувальниці оцінили свіже фото Максима. Вони обсипали свого улюбленця компліментами і відзначили, як Аллі Борисівні пощастило мати такого молодого і накачаного чоловіка.

Відзначимо, що Галкін і Пугачова одружені вже 10 років. У цьому шлюбі з'явилися на світ двійнята Ліза і Гаррі, яких парі народила сурогатна мати. А в 2017-му році зіркове подружжя повінчалося в церкві. Хоча в мережі періодично пишуть про те, що Галкін зраджує дружині, яка на 27 років його старше, ці чутки не знаходять свого підтвердження.

Як повідомлялося раніше, у мережі з'явилося свіже фото Алли Пугачової і Христини Орбакайте. Примадонна виглядає молодшою за свою дочку.

Hyser також писав, що Алла Пугачова показала крупним планом своє обличчя після чергової пластики. Як зараз виглядає Примадонна?