У мікроблозі відомої української телеведучої Маші Єфросиніної з'явилися цікаві кадри, зроблені під час проекту «Ліпсінк батл».

Артистка приміряла на себе чоловічий образ і викликала бурхливу реакцію соцмереж. За сценарієм вона повинна була спародіювати музиканта Антона Вельбоя. Маша Єфросиніна пояснила, що це вже вдруге, коли вона перевтілюється в представника протилежної статі.

Також вона нагадала про те, що за будь-яким ефектним шоу, стоїть важка праця і багатогодинні тренування. "Знімалося мегавесело, але… у нереально складному графіку: тільки уявіть, що варто було поставити кожен феєричний номер героїв, прогнати їх так, щоб ми, судді, не бачили".

Маша Єфросиніна розповіла про те, що вони репетирували разом з шоуменом Ігорем Ласточкіним: "Ставили «чернетки», а на сцені в костюмах вже допрацьовували на чистову".

За словами знаменитості, вони випили не одну чашку кави: "Я не можу навіть згадати, скільки було випито кави і з'їдено цукерок - опівночі це шкідливо, але якщо вважати це рано вранці, так те, що треба 😋". Також шоувумен зізналася, що незважаючи на всі ці моменти, вона дуже любить проект "Ліпсінк батл".

У коментарях до посту фоловери оцінили акторські старання Маші Єфросиніної численними компліментами. До слова, навіть сам виконавець хіта "Гуси" Антон Вельбой виявився вражений виступом свого "двійника" - під час перегляду номера Маші Єфросиніної з його обличчя не сходила посмішка і він активно пританцьовував.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова відверто розповіла про інтимні подробиці свого життя з чоловіком.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк захопила шанувальників розкішною нижньою білизною і спокусливими формами.

Нагадуємо, що Настя Каменських і Потап показали чергове провокаційне фото з особистого архіву.