Знаменитий російський актор Михайло Пореченков показав підписникам свого мікроблогу частину зкулісного життя. До недавнього моменту публікації на його сторінці в соцмережі з'являлися дуже рідко, але близько тижня тому він попросив вибачення у фанатів і пообіцяв ділиться постами набагато частіше.

"Давно нічого не викладав! Виправляюся!:)
Знімаємо кіно»Чайки"! Стараємося!" - з натхненням поділився артсит.

Сказано-зроблено. Тепер Михайло Пореченков регулярно доповідає фоловерам обстановку на акторському фронті і демонструє творчі будні. Так, він повідомив, що в рамках зйомок нового кінопроекту опинився в Калінінграді (РФ) і місто зустрів його неймовірно привітно.

При цьому він зазначив, що більшу частину свого життя проводить поза домом: "Знову Калінінград! Все життя на колесах, вірніше на крилі! 🤦‍♂️😂".

"Ось нарешті ви стали частіше з'являтися на своїй сторінці і розповідати про свою творчу роботу! 👏 👏 👏 "- відзначили гості його аккаунта.

Втім, деяким з фоловерів здалося, що Михайло Пореченков виглядає дуже стомленим і порекомендували йому задуматися про власне здоров'я.

До слова, час від часу в мережі з'являються чутки про те. що зірка російського театру і кіно страждає від алкогольної залежності. А в поєднанні з вибуховим характером це негативно відбивається на його кар'єрі. Наприклад, нещодавно він вплутався в бійку під час перельоту з Салехарда в місто Нобрьск.

Словесна перепалка з пасажиром автобуса, який підвозив їх до трапу, переросла в бійку, але в підсумку, бешкетників вдалося розняти. Втім концертний директор артиста стверджує, що подібного інциндента не було.

Раніше "Hyser" писав про те, що Сергій Безруков впав у дитинство і потішив шанувальників новим постом у соцмережі.

Також наш портал розповів про те, що у мережі показали унікальне фото Михайла Шуфутинського з давнім другом по сцені.

Нагадуємо, що Юрій Шатунов згадав про те, як матюкався в присутності Алли Пугачової.