Знімальна група програми" Давай одружимося " свого часу вже пережила одну втрату від коронавірусу – від ускладнення захворювання в 2020 році помер оператор. З тих пір всі заходи безпеки на зйомках дотримувалися дуже строго. Ось тільки китайська зараза виявилася непередбачуваною і наздогнала ще й ведучу шоу.

Так, 27 вересня стало відомо, що у лікарню в Комунарці у важкому стані бувши госпіталізована ведуча шоу" Давай одружимося " Лариса Гузєєва, пишуть росЗМІ.

Спочатку мова про коронавірус не йшла, так як зірка телебачення тільки повернулася з Криму, де купалася у морі, хоча воно було вже досить холодним. Саме зі звичайним переохолодженням Гузєєва спочатку пов'язала своє нездужання. Ось тільки коли домашній експрес-тест на коронавірус показав позитивний результат, ведуча в терміновому порядку викликала лікарів.

Станом на 3 жовтня, самопочуття ведучої " Давай одружимося!"залишає бажати кращого, так як їй стає гірше день у день. Так, за словами лікарів, зараз зіркова пацієнтка проходить консервативне лікування і не знімає кисневу маску, оскільки без неї не може дихати. Ситуацію погіршує і те, що при госпіталізації медики діагностували у Гузеевой сильний стрес і виснаження організму.

До того ж у артистки виявили 7%-ве ураження обох легенів, а ще виявили запалення нирок.

Актриса, незважаючи на бій з хворобою, не втрачає надії і бадьорості духу, а ще, зробивши висновки про свою безпечність, тепер застерігає передплатників в соцмережі дотримуватися запобіжних заходів, носити маски і уникати тактильних контактів (обіймів і поцілунків).

До слова, про свою хворобу Гузєєва поширюватися не хоче, підкресливши журналістам, що "вона не Сталін" і не повинна повідомляти про своє здоров'я всієї Росії. А ще телезірка настійно попросила не дзвонити з розпитуваннями про її самопочуття родичам, так як подробиці її госпіталізації - питання інтимне, що не стосується широкої публіки.

У свою чергу, один з друзів знаменитості, Евклід Кюрзідіс, вже відзначився в шоу " Ти не повіриш!". Чоловік розповів, що до такого плачевного результату призвело бажання актриси швидко підготуватися до нової ролі, так як Гузєєву недавно вперше запросили на роль в повнометражному фільмі, і актрисі хотілося в кадрі виглядати ідеально, тому вона підірвала імунітет жорсткими дієтами.

"Ми та стара акторська школа, коли для ролі можемо наголо поголитися, набрати вагу або навпаки, схуднути. Це частина професії!"- сказав актор.

Раніше Hyser повідомляв, що Софія Ротару похвалилася онуком і онукою.

Також наш портал повідомляв, що Лариса Доліна влипла в скандал через чужі коштовності.

Нагадуємо, що Машу Єфросиніну зняли під копицею сіна в неналежному вигляді.