Тіна Кароль продовжує інтригувати шанувальників постами в соціальній мережі Instagram. Напередодні виходу нового музичного альбому артистка ділиться цитатами з пісень, які до нього увійшли і не забуває захоплювати публіку ефектними образами.

Так, в новому пості співачка постала в напівпрозорій ажурній сукні білого кольору з відкритою спиною і без ліфу. Неймовірно жіночний look вона доповнила голлівудськими локонами і виразним макіяжем. " Еїї джерело натхнення-наша взаємність. Ви готові до нового альбому? Який він буде, як думаєш? Ось ще пару рядків для головоломки: в тьмяному світлі фар. Поцілунок на фарт..."- написала Тіна Кароль.

Автором фото виступила відомий фотограф Ксенія Каргіна, яка співпрацює з зірками шоу-бізу, а також працює над рекламними кампаніями і лукбуками таких дизайнерів як Bevza, Poustovit, Valery Kovalska, Anton Belinskiy, Sleeper та інших.

У коментарях фоловери були щедрі на компліменти і похвалу не тільки з приводу зовнішності зіркової блондинки, але і на тему її творчості. "Альбом буде ліричним, романтичним і відвертим💔", "Ще б оголосили дату виходу, що б дні в календарі закреслювати😢", "Новий альбом буде таким же прекрасним, як і ці кадри 💔 😍" - написали вони.

Хтось зазначив, що сумує за "ліричною Тіною", а хтось брутально коментував форми співачки:

"А дуету в цьому альбомі випадково не завалялося 🙈" - поцікавилися деякі з фанатів, явно натякаючи на співпрацю Тіни Кароль з Даном Баланом. Їм давно приписують роман, але поки офіційних підтверджень того, що артистів пов'язує не тільки дружба, а щось більше - немає. При цьому Шанувальники не втрачають надію, рано чи пізно почути новину про те, що артисти все-таки разом.

Раніше "Hyser" писав про те, що Слава Камінська зворушила соцмережі сімейним фото і викликала захват своєю жіночою мудрістю.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова зізналася, що її старша дочка має згубну звичку.

Нагадуємо, що Микола Басков" запалив " з надією Бабкіною: кадри розваг злили в мережу.