Зовсім недавно Ані Лорак звинувачували у зловживанням фотошопом. Схоже, співачка взяла себе в руки і помітно схудла. Нові знімки артистки в бікіні вражають уяву.

Близько місяця тому Ані Лорак потрапила в скандал. Тоді співачка і її близький друг Філіп Кіркоров поділилися з шанувальниками знімками, які були зроблені під час музичного фестивалю «Нова хвиля». Король російської естради опублікував у своєму мікроблозі фотографії без ретуші, а ось Кароліна перед тим, як викладати знімки в мережу, ретельно опрацювала їх у фотошопі. Це не сховалося від уважних фоловерів. Як виявилося, на знімках, опублікованих в мікроблозі співачки, вона виглядала кілограмів на 10 менше, ніж на тих же фотографіях в мікроблозі Кіркорова. Шанувальники дорікнули Лорак у брехні.

Однак після цього артистка, схоже, взяла себе в руки і помітно схудла. Зараз Кароліна відпочиває в ОАЕ і демонструє шанувальникам ідеальні форми.

У своєму мікроблозі Лорак опублікувала фото і відео з готелю Address Beach Resort, в якому вона зупинилася. Позувала виконавиця в басейні з панорамним видом на Дубай, в який їй подали сніданок. Одягнена Ані була в білий купальник-бікіні, який підкреслював засмагле тіло виконавиці і її струнку фігуру. І якщо на фотографії Кароліна могла підкоригувати свої форми в Фотошопі, то відео не бреше. На відеоролику у Лорак така ж струнка фігура, як і на фото. Таким формам можуть позаздрити навіть молодші колеги 43-річної артистки.

Своє волосся співачка зібрала у високий пучок, а очі приховала за темними окулярами від сонця. Шанувальники виконавиці обсипали її компліментами, відзначивши її красу і ідеальну фігуру. Також користувачі Мережі залишилися в захваті від фешенебельного готелю, в якому зупинилася знаменитість.

Як повідомлялося раніше, Ані Лорак показала свою фігуру в нижній білизні. Тільки фанати не оцінили дивне вбрання виконавиці.

Hyser також писав, що Ані Лорак довела фанатам, що навіть у повсякденному житті вона виглядає чудово. Фігурі зірки можна тільки позаздрити.