Відома російська співачка, актриса, автор і виконавець власних пісень, заслужена артистка Російської Федерації Анжеліка Варум дала дуже цікаве інтерв'ю. Вона розповіла, що відмовляється від концертів на окупованому півострові Крим для того, щоб мати можливість їздити в Україну.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «Оглядач»

Уродженка України Анжеліка Варум гордо заявила, що вона не їздила і не буде їздити в окупований Крим. Вона сказала, що для неї важливіше їздити в рідне місто Львів, де вона і народилася. На даний момент вона має можливість спокійно їздити до Львова. Але якщо вона поїде до Криму, то отримає санкції, які не даватимуть їй можливості відвідувати Україну.

Анжеліка Варум
Анжеліка Варум

Анжеліка зізналася, що вона планувала їздити до Криму, але через ситуацію з карантином все змінилося.

Важливо підкреслити, що автор і виконавець власних пісень поділилася тим, що у Львові знаходяться могили її родичів, за якими ніхто не доглядає, і вона робить це самостійно. Але у Анжеліки є знайомі у Львові, яким вона залишає гроші для того, щоб вони доглядали за могилками її пішли родичів на кладовищі.

Крім цього, вона прокоментувала ситуацію, яка склалася між Україною і Росією. Вона вважає, що це "божевільний дім".

Коли журналістка поставила провокаційне запитання, за кого артистка, "за цих або тих", Варум відповіла: "Я що, божевільна? Я за людство, за мирне співіснування".

Нагадаємо, що Тіна Кароль заворожила своєю пластикою.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", Віра Брежнєва похвалилася шикарним тілом.

Також портал "Hyser" писав, що дочка Олі Полякової приголомшила мережу своїми ногами.