Українців попередили про значне похолодання в країні.

Відомо, що жовтень і листопад в Україні будуть дощовими і дуже холодними. Відповідну заяву зробив народний синоптик Леонід Горбань, який і поділився своїм прогнозом погоди. Про це пише "Апостроф".


За його словами, вже в середині жовтня Україну накриють перші заморозки, а в листопаді - випаде сніг і вдарять морози. Зокрема, з 11 по 19 число буде холодно і похмуро.

Потім 14 жовтня вдарять перші заморозки. Однак і далі погодні умови будуть не кращі - 20, 22-23 і 26 жовтня небо знову затягне хмарами і йтимуть дощі. З 27 жовтня і до кінця місяця опадів не передбачається, але холодно буде все одно.


Також Горбань неприємно здивував прогнозом погоди на листопад, який, на його думку, буде нітрохи не краще. На початку місяця, 1-4 числа, буде спостерігатися похмура і дощова погода. Вже 4-15 варто очікувати більш значних холодів з нічними заморозками.

Опади у вигляді дощів і мокрого снігу йтимуть 8-10 числа. Перший сніг, про який говорилося вище, випаде 14 листопада. Після цього до кінця місяця температура повітря буде триматися нижче нуля. 20, 24, 25 погода буде сніжною.

З цього всього слід зробити висновки, що теплих сонячних днів вже практично не передбачається і варто діставати з гардероба тепліші речі, оскільки холод вже близько.

Раніше "Hyser" писав про те, що синоптики розповіли про потужні холоди, які очікуються найближчим часом.

Також наш портал повідомляв, що в Україні було оголошено штормове попередження через сильний вітер.

Нагадуємо, що народний синоптик розповів, коли з України втече осінь, а їй на зміну прийде по-справжньому зимова погода.