Знаменитий російський актор Павло Прилучний розчулив шанувальників спільними фото з дочкою Мією. Фотозвіт на тему» тато і дочка " викликав бурхливу реакцію соцмереж.

Зірка серіалу "Мажор" влаштував фотосесію після вистави, на якому були присутні його діти – дочка Мія і син Тимофій. Разом зі спадкоємицею він експериментував з макіяжем і мімікою: "Коли діти поруч, я щасливий. Взяв їх вчора з собою на виставу. Подурачились з #мияприлучная У гримерці 🤡. @timofeipriluchnyi сказав, що вже дорослий і кривлятися не хоче".

У коментарях до посту шанувальники заявили, що Павло Прилучний прекрасний батько, оскільки багато часу проводить зі своїми спадкоємцями, незважаючи на те, що знаходиться в розлученні з їх матір'ю. Також багатьох фоловерам здалося, що Мія дуже схожа на маму-актрису Агату Муценіеце:

До слова, ефектні фото з дітьми в мікроблозі Павла Прилучного з'являються дуже часто:

Варто відзначити, що розставання Павла Прилучного і Агати Муценіеце було досить скандальним, але через деякий час екс-подружжя зійшлися в тому, що "поганий мир краще хорошої війни". А причиною краху сімейної ідилії, за чутками, стала нова пасія артиста-актриса Мирослава Карпович.

Раніше "Hyser" писав про те, що Юрій Шатунов був помічений в компанії привабливої брюнетки.

Також наш портал розповів про те, що дочка Ренати Литвинової похвалилася ідеальною фігурою в ультракоротких шортах.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова позувала без білизни і розповіла про те, як вміє "піддавати".