Знаменита російська актриса Катерина Гусєва здивувала шанувальників перетворенням в рамках нового творчого проекту. Грим артистки викликав бурхливе обговорення в мережі.

Не секрет, що вона запам'яталася глядачам по серіалу «Бригада», а тому деякі з них з іронією порівняли з її з героїнею цієї бандитської саги. Катерина Гусєва зіграла в п'єсі "8 люблячих жінок" режисера-постановника Олесі Невмержицької і постала в образі Огюстіни.

Ця детективна історія по фільму Франсуа Озона оповідає про те, як представниці трьох поколінь однієї сім'ї проводять власне розслідування загадкового вбивства глави прізвища, вчинене напередодні Різдва.

Оригінальні оцінки її образу не змусили себе чекати:

Раніше у своїх постах Катерина показувала, як проходила підготовка до вистави і, зокрема, як створювався її унікальний образ:

Варто відзначити, що Катерина Гусєва - одна з найбільш затребуваних театральних діячок і зайнята в безлічі вистав. Але крім акторської діяльності, вона виступає як вокалістка і в кінці червня у неї відбувся перший сольний концерт:

Раніше "Hyser" писав про те, що зірка серіалу "Мажор" Павло Прилучний показав, як робить собі яскравий макіяж.

Також наш портал розповів про те, що чоловік Наді Дорофєєвої здивував шанувальників сценічним перетворенням і влаштував ефектне музичне шоу.

Нагадуємо, що скандальна російська телеведуча Ксенія Собчак потрапила в резонансну ДТП.