У мережі показали раніше не опубліковані фото російського скандального політика Володимира Жириновського.

Російський політик Владимр Жириновський завжди відрізнявся своїми неординарними витівками. Деякі вважають його справжнім шахраєм російської політики. Тому що навіть складно порахувати кількість скандалів, які прозвучали за його участі. Багато хто критикує його за витівки. Наприклад, не так давно під час виступу на політичних дебатах Жириновський в прямому ефірі втратив штани.

Камера зняла, як під час виступу штани стали з'їжджати з Політика, ледь оголивши його найпікантніше місце. Але Жириновський встиг зреагувати і притримати їх рукою. При цьому свого виступу він не зупинив.

У мережі також були опубліковані фото з молодості політика. Судячи з них стає ясно, що політик завжди любив блиснути своїм голим тілом.

Наприклад, на фото на набережній він позує в розстебнутій сорочці і брюках, демонструючи всім перехожим свій торс.

у мережі опублікували провокаційні фото з Володимиром Жириновським, фото: скріншот

Також була опублікована ще одна фотографія, на якій Жириновський позує в обнімку з двома чоловіками. При тому, що голову одного з них Жириновський міцно притискає знову-таки до свого торсу. На одному чоловікові навіщось надітий протигаз.

у мережі опублікували провокаційні фото з Володимиром Жириновським, фото: скріншот

І ще одне фото було зроблено зовсім недавно. На ньому політик вже в похилому віці вирішив показати себе практично повністю оголеним.

у мережі опублікували провокаційні фото з Володимиром Жириновським, фото: скріншот

Раніше Hyser писав про те, що у Києві осоромилися з гімном Росії.

Також писали, що соратників Путіна налякав його стан здоров'я.

Нагадаємо, що у Москві хлопець кинув дівчину під автобус.