Відомий російський гуморист Максим Галкін показав своїм підписникам, як його син Гаррі і дочка Ліза привітали з Днем батька.

Пародист опублікував кумедне відео, на якому Гаррі вирішив не просто зачитати вітальні слова, але зробити це в стилі реп.

"Для тебе приготував реп!",- каже син коміка і Примадонни російської естради Алли Пугачової.

"Реп?",- здивувався глава сімейства.

Малюк розсміявся і почав чітко читати рядки вірша:

"З Днем Батька тебе привітати,

Тато від душі хочу, ти приклад,

Ти мій радник, все з тобою

Мені по плечу

Еу!"

"Вау!", - здивувався Маским Галкін.

"Це тобі папусенька", - сказав Гаррі і простягнув листівку, на якій власноруч написав рядки, приклеївши знімок, на якому вони зображені втрьох.

"Папусечка, я тебе теж вітаю з Днем батька! Це тобі кролик на щастя!",- сказала Ліза і простягнула батькові паперового кролика. А також подарувала Галкіну малюнок з поросям, який сама намалювала.

Комік подякував своїм прекрасним діточкам і поцілував обох.

Підписники розчулилися в черговий раз двійнятами. Деякі з них звернули увагу на картину на задньому тлі в золотій рамці, на якій зображена Примадонна. Вона стоїть поруч з іконою Ісуса Христа і досить сильно сама собі нагадує ікону.

"Ну які ж діти незвичайні!!! Виховання на вищому рівні! Як приємно дивитися на них! Видно, що у великій любові ростуть💯 👏 🤗"," самі класні з зіркових дітей😊", " ти найкращий Татко♥️♥️♥️", " милота 👏 ❤ ️❤️ нехай вони вам тільки радість приносять, ви хороший тато🔥"," найкращий тато!!!Приклад для всіх !!!💯💯💯❤️❤️❤️🥰Дітки диво!А голос Алли-бальзам для нас!!!!❤ ️ ❤️❤ ️ ❤ ️ Любимо вас усіх!!!😍❤️❤️❤️❤️🔥", - пишуть фоловери.

"Ну, я теж привітала!", - чується поза камерою голос Алли Борисівни.

Раніше Hyser писав про те, що Галкін розсекретив сенс щасливих відносин з Пугачовою.

Також Hyser повідомляв, що Алла Пугачова кардинально змінила зовнішність.

Нагадаємо, що Алла Пугачова осоромилася з лицьовим протезом.