Популярна співачка Віра Брежнєва розповіла шанувальникам про те, як приходить до тями після зміни звичних умов життя. Можливо, артистка натякнула фанатам на те, що вирушила в чергову подорож або мова йде про будь-які творчі трансформації.

Так, на сторінці дружини композитора Костянтина Меладзе в соціальній мережі Instagram з'явилося яскраве фото, на якому вона постала в блискучому вбранні. До слова, в цьому образі знаменитість знялася в кліпі на пісню «Рожевий дим».

У підписі до публікації Віра Брежнєва використовувала оригінальне порівняння, щоб описати свій внутрішній стан: "Давно не було красивих фото в стрічці. І коли ти відчуваєш себе перевареним шпинатом, особливо хочеться такі фото виставляти. Самомотивація на час акліматизації 🤍".

У коментарях до посту фоловери обсипали її компліментами і похвалою, а також не упустили можливості відзначити, що в свої 39 років зірка виглядає чудово:

Варто відзначити, що Віра Брежнєва відноситься до категорії артистів, які часто чують на свою адресу критику від хейтерів. Екс-солістці групи "ВІА Гра" часто "прилітає" за надмірну худорлявість/скандальне особисте життя/творчі дуети. При цьому сама вона запевняє, що до злостивих зауважень їй немає ніякого діла.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова здивувала шанувальників дивним зовнішнім виглядом на дівич-вечорі.

Також наш портал розповів про те, що стало відомо про останнє бажання важкохворого Бориса Моїсеєва.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк влаштувала фотосесію в купальнику і похвалилася фанатам ефектною фігурою.