Знаменита виконавиця і екс-учасниця "золотого" складу групи "ВІА Гра" Надія Мейхер вразила шанувальників елегантним вбранням.

Вона пофілософствувала на тему егоїзму і доповнила свої роздуми ефектними знімками. Зірка процитувала письменника Оскара Уайльда, який одного разу сказав: "жити так, як ви хочете – це не егоїзм. Егоїзм - це коли інші повинні думати і жити так, як ви цього бажаєте».

Також артистка порадила не звертати уваги на рекомендації сторонніх людей: "Якщо раптом хтось вам вирішив вказати на те, що ви якось не так ходите, виглядаєте, читаєте, одягаєтеся не там працюєте, не в ту сторону дивіться, не так виховані та ін. — можете сміливо послати цього "фахівця"куди захочете..."

У коментарях до публікації гості сторінки не скупилися на похвалу і компліменти:

Як відомо, Надія Мейхер уважно стежить за своєю фізичною формою і підтримує її, в тому числі, за допомогою хореографічних занять.

Крім того, артистка займається літературною творчістю, а також випускає бренд власного одягу Meiher by Meiher. Для створення колекцій вона використовує виключно натуральні тканини, а при створенні моделей намагається реалізувати найнеймовірніші дизайнерські ідеї.

Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва похвалилася ефектним блискучим вбранням і розповіла про своє самопочуття.

Також наш портал розповів про те, що внучка Софії Ротару підкорила фанатів стрункими формами в облягаючому вбранні.

Нагадуємо, що Настя Каменських насмішила соцмережі кумедною косметичною процедурою.