Регіна Тодоренко була змушена зізнатися, що у неї є проблеми зі спиною і шиєю.

Так, Регіна Тодоренко зізналася в тому, що її 35-річний чоловік Влад Топалов не дає їй нормально виспатися. При цьому зірка постійно відчуває дискомфорт в спині і шиї. Звинувачує в цьому вона те, що через свого щільного графіка вона не завжди може виспатися нормально і комфортно.

Періодично їй доводиться спати де покапало і як попало.

"Я часом мучуся зі своєю спиною. Точно знаю, що моя проблема в тому, що сплю де попало і як попало: то в машині, то в літаку, то в тук-туку, то в наметі», — поділилася Регіна.

В якості підтвердження своїх слів зірка показала кумедне фото з автомобіля. Тодоренко розташувалася на задньому сидінні. Вона закинула ноги за голову і вперлася стопами в стелю, при цьому, продовжуючи, сидіти на дивані. При цьому артистка прикрила очі і розташувала руки в молитовній позі.

Прокоментувати даний знімок користувачі Мережі не зміг. Але судячи з пози артистки вона змогла зібрати чимало коментарів і критики.

Також співачка не забула згадати і про свого чоловіка.

"Навіть коли людина спить у своєму улюбленому ліжечку, він теж може відчувати дискомфорт. Мені, припустимо, заважає спати чоловік. Тільки не кажіть йому", - посміялася Тодоренко.

Сам Влад Топалов ніяк не прокоментував дану заяву дружини. Варто сказати, що пара дуже мало сваритися. Влад не раз схвально висловлювався про свою сім'ю і дружину. Регіна також всім максимально задоволена.

Раніше Hyser писав про те, що Анна Седокова показала спокусливі пози разом зі своїм чоловіком.

Також писали, що Влад Яма показав нові знімки своєї дружини.

Нагадаємо, що Дружина Віктора Павлика знову потрапила в скандал.