Андрій Данилко приготував для своїх шанувальників великий сюрприз.

Так, стало відомо про те, що Андрій Данилко готує для своїх шанувальників великий сюрприз. Виявляється, що виконавець пише нову пісню. Нагадаємо про те, що довгий час Виконавець відмовлявся поповнювати свій репертуар новими композиціями. Тому що він сам говорив про те, що у нього почалася творча криза і він навіть серйозно подумував про те, щоб покинути сцену. Адже він більше не мав сил на те, щоб виступати і дарувати людям радість.

Фрагмент запису майбутнього хіта Данилко показав на своїй сторінці в Instagram.

Для створення нової пісні артист відправився до Швеції. Данилко працював на студії звукозапису в Стокгольмі і вже подякував звукорежисеру. З ним співак не тільки створював новий хіт. Разом вони пригостилися напоями в одному із закладів.

На відео Андрій Данилко дуже добре виглядає. Є відчуття, що він ніби знову зібрався силами і готовий підкорювати не тільки українську сцену, а й світову. Тому що його хіти дійсно знають у багатьох країнах світу і це великий успіх. Не кожен артист може таким похвалитися.

Шанувальники також прийшли в захват від побаченого.

"Дуже чекаємо на новий крутий матеріал👏 🔥❤️😍, Андрій,на це можна дивитися нескінченно і з задоволенням, коли ви в робочому процесі., Я вас дуже люблю ! Спасибі вам за пісні ! Спасибі що на Х факторі дозволили вас обійняти☺, Клас, я в захваті, обожнюю вас!🔥👏, "Еге ж..."- буде щось цікаве😍чекаю з нетерпінням)), Дуже чекаємо ваших нових пісень і проектів🔥❤️😍, Чекаємо в Москві! Любимо!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ",- написали шанувальники.

Раніше Hyser писав про те, що Надя Мейхер показала дивну позу.

Також писали, що Леся Нікітюк знову здивувала своїх фанатів.

Нагадаємо, що Анна Седокова показала гарячі знімки зі своїм чоловіком.