У 2018 році епатажний український дизайнер Жан Грицфельдт для показу своєї колекції на Ukrainian Fashion Week вибрав незвичайне місце, а саме - своїх моделей він вивів на льодову арену. Через 3 роки повторити такий екстремальний експеримент взялася Яна Рудковська, а в помічники покликала дітей Кіркорова.

Стало відомо, що не так давно олімпійський чемпіон Євген Плющенко разом зі своєю дружиною яною Рудковською організували перший у світі показ дитячого одягу на льодовій арені. Провели його знаменитості на власній ковзанці у Московській області, на базі Академії "Ангели Плющенко". Про це пишуть РосСМИ.

Всього в грандіозному показі мод взяли участь 68 спортсменів і знаменитостей, серед яких діти футболіста Андрія Аршавіна та ведучої Юлії Барановської Арсеній та Яна, діти актриси Марії Кожевнікової Максим та Іван, а також Мартін і Алла-Вікторія Кіркорови.

Батько останніх, відомий російський співак Філіп Кіркоров, у своєму Instagram розмістив зворушливе відео, на якому його спадкоємці хоч і не зовсім вміло, але зате впевнено, стоять на льоду, а ще показують справжню турботу і підтримку.

"Браво, Яна Рудковська, як завжди, робиш, те, що до тебе не робили інші! Дякую за свято для всіх і за твій креатив!"- написав співак під відео.

Дочка Кіркорова, Алла-Вікторія, на показі постала в трикотажній жовтій спідниці, чорному светрі і дутому жовтому пуховику, а образ був доповнений стильною молодіжною в'язаною шапкою. Що стосується Мартіна, то хлопчик не став одягати пуховик і обмежився стильним комбінованим светром.

Шанувальники захопилися дітьми короля російської естради. На думку багатьох, вони дійсно дуже талановиті.

"Красиві дітки. Мартін стає копією Філіпа", " Показ на льоду дуже оригінально 👍 дітки молодці!", "Син в кошлатушках-ну просто Філіп маленький, як же схожий👏", " які Класні брат з сестрою!!!", "Красиві і вже дорослі діти Філіпа у мене особисто викликають велику симпатію. Діти чудові. Бажаю їм вибрати правильну дорогу у своєму житті", - написали шанувальники артиста.

Відзначимо, що демонструвати одяг від Kenguru на честь 25-річчя бренду зголосилися також діти, які професійно займаються фігурним катанням і навіть досягли деяких висот. Так, глядачі змогли побачити дефіле фіналістки етапів серії Гран-Прі, власниці трьох четверних стрибків-Вероніки Жиліної, чемпіонки Росії серед найменших Софії Титової і єдиної в світі 9-річної дівчинки, яка володіє всіма потрійними стрибками, Софії Сарновської.

Раніше Hyser писав, що Кіркоров в одних трусах бігав по Кремлю.

Також наш портал повідомляв, що онук Алли Пугачової підкорив шанувальників виступом на льоду.

Нагадувати, Христина Асмус постала в кадрі оголеною і викликала бурю обурення в соцмережі.