Українська співачка Надія Дорофєєва показала своїм шанувальникам уривок з нового кліпу.

Надя Дорофєєва любить радувати своїх шанувальників. Цього разу вона приготувала справжній сюрприз. Вона вирішила показати на своїй сторінці в соціальній мережі уривок з її нового кліпу спільно з російським виконавцем Скриптонітом під назвою "наречена".

На кадрах видно, як Надя Дорофєєва в Білій нижній білизні і фаті зі зв'язаними руками йде по полю. Попереду її йде кінь, яка і тягне її за мотузки. Також співачка розповіла, що прем'єра кліпу запланована на сьогодні, 20 жовтня.

Відзначимо, що не так давно Надя Дорофєєва вирішила почати свою сольну кар'єру і це цілком вдало у неї виходить. Вона вже встигла записати пару пісень, які сприйнялися її фанатами на ноті позитиву.

Під новим відео багато написали, що Надя дуже талановита дівчина і вона зможе домогтися великих висот. Тим більше, що Надя володіє дуже багатьма талантами. Наприклад, у неї відмінні акторські здібності.

"Цей feat легенда, під нігтями бруд, девіз замість серця "нахрен чужим знати з якого тесту ми" 🔥 🔥 🔥 , АААА 🙌 🙌 🙌 ЧЕКАЄМО ЗАВТРАШНЬОГО ДНЯ ЯК НІКОЛИ!🔥 🔥 🔥 ❤ ️ , якщо він вийде о 7 ранку буде дуже вдячна, так як в школі його нормально не подивитися 😭, Наречена DOROFEEVA яку скриптоніт забрав з паті 🔥, Ваууу🔥 🔥 🔥 🔥дуже чекаємо Надя 👏 👏 👏 👏 👏 , Мені вже подобається 😍,
Аааааа з нетерпінням чекаю 🔥 🔥 🔥 🔥 , Завжди милуюся твоїми нагородами і успіхами❤️ ти домоглася цього навіть якщо не виходило, колись ти все одно пробивалася в будь-якому🙌❤️", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Тодоренко поскаржилася на свого чоловіка.

Також писали, що Надія Мейхер показала себе у відвертому вигляді.

Нагадаємо, що Нікітюк знову порадувала відвертими фото.