Гарік Харламов не приховує свій новий роман.

Гарік Харламов після розлучення з актрисою Христиною Асмус не став довго сумувати і почав влаштовувати своє особисте життя. Не так давно стало відомо про те, що він закрутив роман з актрисою Катериною Ковальчук. Пара познайомилася під час зйомок серіалу "Гусар". У ньому Гарік Харламов знявся в головній ролі.

При тому, що Комік не став приховувати свої стосунки на відміну колишньої дружини, яка зараз відбивається від фанатів і мовчить про те, що у неї відбувається.

Катерина Ковальчук стала капітаном команди в програмі"Форт Боярд". Одне з випробувань виявилося дівчині не під силу. Пасії Гаріка Харламова належало в повній темряві відшукати спеціальний код. Все йшло добре, поки на голову актриси не стали сипатися неприємні комахи. Перед таким живим "дощем" блондинка рятувала.

Вона стала з усіх сил намагатися прибрати комах з себе, при цьому активно розмахуючи руками на всі боки. Після цього актриса спішно покинула випробування. При цьому протягом тривалого часу ніхто не міг її заспокоїти. Дівчина впала в справжню істерику.

"Спогади на все життя!"—- поділилася своїм жахом Ковальчук.

При цьому багато фанатів звернули увагу на те, що Катерина Ковальчук дуже схожа на колишню дружину Гаріка Харламова. Найімовірніше, що гуморист підбирає собі дівчат згідно з єдиним типажем зовнішності. При цьому Гарік зараз влаштувався недалеко від будинку, де живе Асмус з донькою. Це елітне селище. Будинок після розлучення залишився за Асмус. Таке рішення Гарік аргументував бажанням частіше бачитися з донькою.

Раніше Hyser писав про те, що Надя Дорофєєва розповів про те, що їй видалили пухлину.

Також писали, що у мережі показали подорослішав сина Кіркорова.

Нагадаємо, що Данилко записує нову пісню.