Відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі знялася у фотосесії для журналу Elle.

46-річна зірка прикрасила собою обкладинку листопадового журналу. Вона влаштувалася в підвісному гамаку над басейном на задньому дворі власного особняка в Лос-Анджелесі.

Для одного з образів вона приміряла сукню срібного кольору з глибоким декольте від бренду Wolk Morais. Інший же її образ складався з брюк і жилета від Ralph Lauren. Позувала телезірка перед фотографом Грегом Вільямсом.

Відзначається, що зйомка була присвячена премії Women in Hollywood, яка нагороджує жінок за стійкість, силу і витримку не тільки на екрані, але і в житті.

"Серйозність Анджеліни Джолі покинула чат

Зірка знялася в повітряній фотосесії для ELLE, де відкрилася з іншого боку. @angelinajolie позувала на задньому дворі власного будинку, вигиналася на спеціальних гамаках і дивувала розтяжкою.

Їй йде легкість, згодні? 😌 ",- пише адмін групи"Зірковий шлях".

Крім Джолі для глянцю знялися Холлі Беррі, Джемма Чан, Джоді Комер, Галь Гадот, Сальма гайок, Дженніфер Хадсон, Рита Морено і Лорен Рідлофф.

Відзначимо, що останнім часом актрисі раз у раз приписують романи з різними представниками американського шоу-бізнесу. Спочатку в ЗМІ почали з'являтися заголовки про те, що у Джолі стосунки зі співаком The Weeknd, а тепер актрису застукали в одній компанії Джонні Лі Міллера, з яким зірка розлучилася ще в 1997 році.

Вони були помічені на одному із заходів після якого разом сіли в машину і поїхали.

Публіка не здивується возз'єднанню пару після того, як зійшлися колишні кохані Бен Аффлек і Дженніфер Лопес.

Раніше Hyser писав про те, що Ані Лорак показала себе під гіпнозом.

Також Hyser повідомляв, що нова дівчина Гаріка Харламова вляпалася в скандал.

Нагадаємо, що Настю Каменських ракритикували за фото свого "пирога".