Погода в Україні знову не буде відрізнятися стабільністю.

Так, синоптики попередили про те, що погода в Україні знову здасться українцям свій характер. У четвер, 21 жовтня, в Києві істотно потеплішає. Вночі стовпчики термометрів покажуть + 10°, а вдень повітря прогріється до +18°. Варто сказати, що такі коливання температури легко можуть позначитися і на тих людях, які залежать від погодних умов. Також це ще називається метеозалежністю.

Однак зіб'є відчуття потепління і додасть свіжості сильний південно-західний вітер. Протягом дня його швидкість складе 5,2 - 6,7 м / с.

У цей день в Києві очікується похмура погода. Сонечка чекати не доводиться. Але при цьому опадів не буде в цей день, що вже дуже радує.

Атмосферний тиск вранці буде на рівні 745 міліметрів ртутного стовпа, а до вечора впаде до 740.

В інших регіонах України також не буде дощів та інших опадів. Погода буде переважно похмурою. Градусники термометрів будуть показувати тепло. Максимальна температура повітря вдень, яка очікується в цей день буде на рівні + 20 градусів тепла. У деяких регіонах нашої країни будуть нижчі показники. Але не нижче + 10 градусів тепла.

Крім того після синоптики розповіли, що вже такої теплої погоди цього року не буде. Вже незабаром настануть холоди і прийдуть перші морози. Також очікується перший сніг і хуртовини. Зима може себе вже проявити в листопаді місяці.

В цілому, як раніше говорили синоптики, в цьому році буде досить холодна зима з великою кількістю снігопадів і хуртовин. Тому варто приготуватися до холодів, тому що вони накриють всі регіони без винятку.

Раніше Hyser писав про те, що синоптики розповіли, коли в Україну увірветься зима.

Також писали, що українців попередили про потепління.

Нагадаємо, що синоптики попередили про проливні дощі.